Αρχική arrow Σχετικά

Σχετικά

Καλώς ορίσατε στο BitCraft-labs.gr

bit-labsTo BitCraft-labs.gr είναι ένας ερασιτεχνικός διαδικτυακός τόπος αφιερωμένος στην ανάπτυξη κυρίως ελεύθερου λογισμικού και λογισμικού ανοικτού κώδικα.

Βασικό μου κίνητρο είναι η αγάπη μου για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και την τεχνολογία που κρύβουν μέσα τους. Τα προγράμματα τα αναπτύσω στον ελεύθερό μου χρόνο και όχι υπό πίεση προθεσμιών. Και ακριβώς επειδή το πάθος μου για το συγκεκριμένο αντικείμενο πηγάζει από την ευχαρίστηση που μου προσφέρει η δημιουργία πρωτότυπων εφαρμογών, στις σελίδες του BitCraft-labs.gr θα βρείτε πραγματικά χρήσιμο λογισμικό, για αρκετές πλατφόρμες ανάπτυξης, κυρίως όμως για το νέο ρεύμα του καιρού μας, το διαδίκτυο, και συγκριμένα για το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου Elxis CMS. Από τα ενδιαφέροντά μου δεν λείπει φυσικά το Linux, η "καρδιά" του ελεύθερου λογισμικού, ενώ όσες εφαρμογές Windows φιλοξενηθούν εδώ θα σας κεντρίσουν σίγουρα το ενδιαφέρον.

Στο μέλλον ελπίζω να καταφέρω να φιλοξενήσω και λογισμικό που απευθύνεται στην νέα αγορά της κινητής τηλεφωνίας, αφού οι δυνατότητες του Android OS είναι πραγματικά εκπληκτικές.

Καθώς πρόσφατα κατάφερα να αποκτήσω ένα Arduino, σίγουρα θα φιλοξενήσω έργα βασισμένα σε αυτή την πλατφόρμα ανοικοτύ υλισμικού.

Ελπίζω να απολαύσετε την εμπειρία χρήσης των προγραμμάτων που θα βρείτε στις σελίδες του Bitcraft-Labs.gr, όσο απόλαυσα την ανάπτυξή τους...

Απόστολος Κ. Κουτσουλέλος
BitCraft-labs.gr

Σύνδεση Χρήστη

Πρόσφατες δημοσιεύσεις


Συμβατή με κάθε φυλλομετρητή Καλλίτερη προβολή σε 1280x1024

Βασίζεται στο Elxis CMS
Λογότυπα: Μπ.Στασινοπούλου
Σχεδιάστηκε από

english greek

Ο όρος "Linux" είναι καταχωρημένο εμπορικό σήμα του Linux Trovalds, αρχικού δημιουργού του πυρήνα Linux. Οι όροι "Microsoft" και "Windows" είναι εμπορικά σήματα της Microsoft Corporation. Ο όρος "Elxis" είναι εμπορικό σήμα της Elxis Team. Αναφορά σε άλλα προϊόντα, υπηρεσίες, διαδικασίες ή άλλες πληροφορίες, κατά εμπορική επωνυμία, εμπορικό σήμα ή παρεμφερή, δεν συνιστά υιοθέτηση, χορηγία, σύσταση ή προτροπή χρήσης από το BitCraft-labs.gr. Τα εικονίδια μενού είναι μέρος από το πακέτο εικονιδίων Human O2 του devianArt. Οι επεκτάσεις IOS Sitemap, IOS eForum και IOS Downloads είναι δημιουργήματα του Ιωάννη Σανού.


BitCraft-labs.gr - Copyright 2009-2019
Πάνω bitcraft-labs.gr